Academy Nieuws

Junior Bears on Wheels op FUNdamentaldag in Papendal - Home of TEAM NL

Junior Bears On Wheels namen deel aan FUNdamentals, georganiseerd door Basketball Experience NL, op de schitterende domein van Team NL Papendal in Arnhem.Onze Junior Bears on Wheels mochten zondag 25 september meetrainen met enkele Nederlandse spelers op de FunDamentals day. 

Na 200 kilometer....verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op deze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsporters op een kleurrijke manier samen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek!

Het is een eer dat we hier werden uitgenodigd door basketballexperience.nl. Het fijne onthaal van Marc Aalders en zijn team was zalig...wat een accommodatie, we mochten ons gelukkig prijzen.

De training werd gegeven door Marc Aalders bijgestaan door 2 Nederlandse internationals. Ze hebben kennis gemaakt met het shooting machine en hebben hard gewerkt aan de fundamenten van rolstoelbasket. De training werd gesmaakt door onze junior Bears on Wheels. Vol lof over de kwaliteit, intensiteit en inzet van het NL team. Tijdens de lunch werd er met veel plezier nagepraat over deze FUNDamentels.

Moe maar voldaan reden we terg naar Rotselaar, maar 1 ding is zeker: we keren met veel plezier nog eens terug.

ps: met dank voor de foto's Ilse Schaffers en Leonie Veenstra


Externe link