Academy Nieuws

Peanuts Sinterklaas tornooi 3 december – Redingenhof Leuven

Met 17 ploegjes was het tornooitje mooi volzet en het was een drukke bedoening, leuk, sportief en amusant met uitschieters van opperste dynamiek en kunnen waarin eveneens de allerjongsten participeerden (en de kaas niet van hun brood lieten halen). De gezamenlijke opwarming mocht er zijn – met dank aan Henriette – alsook de super assistentie van onze jonge refs ....

 

Wie kwam er dan toch ter elfder ure op bezoek ....  Sinterklaas himself samen met een basketminnende knecht die het heel even opnam tegen een wild-enthousiaste menigte ... om dan toch de duimen te moeten leggen 😊  In een stiller moment werden enkele Sinterklaas-verzoek-liedjes gezongen  ...  al denken we dat de spelertjes beter basketten dan zingen ...  en werd het grote boek bovengehaald.  Er waren geen stoute kinderen en dus kon elk spelertje genieten van een Sinterklaas-attentie met mandarijntjes en speculaas.

 

Het tornooi werd vanzelfsprekend joelend afgesloten in aanwezigheid van de sint en wij hopen dat het voor iedereen super is geweest.

 

Dan aan alle vrijwilligers, Chinese en andere, alsook aan onze supportersclub die andermaal een uitstekende job deden achter de toog !

 

Tot volgende editie !!

Externe link