Academy Nieuws

Seizoen 2023-2024 - update

We komen stilaan aan het einde van het basketbalseizoen. We zijn met veel vrijwilligers achter de schermen al hard aan het werk om volgend seizoen voor te bereiden. Om jullie te informeren en te bevragen, maken we graag gebruik van onze acadamy.leuvenbears.be tool.


De ploegindeling voor volgend seizoen:

Alle spelers werden ingedeeld door de coaches en coördinatoren.  Eventuele opmerkingen of vragen kunnen gesteld worden via mail aan academy@leuvenbears.be.  In de mate van het mogelijk kan er hier mee rekening gehouden worden.

Lidgeld:

We hebben de afgelopen jaren getracht om de kosten binnen de club zo laag mogelijk te houden om zo het lidgeld zo weinig mogelijk te laten stijgen. De realiteit heeft ons echter serieus met de neus op feiten gedrukt: de uitgestelde kosten owv Corona, stijgende dagelijkse kosten en dalende inkomsten verplichten ons ertoe om een verhoging van het lidgeld door te voeren. We doen dit niet lichtzinnig en zijn ons bewust van de impact. Alle vrijwilligers van onze Leuven Bears Academy werken dagelijks zeer hard om de club draaiende te houden, maar de economische realiteit verplicht ons hiertoe.

Om enerzijds de opstartkosten van het komende seizoen te bekostigen en anderzijds om zekerheid te hebben wie volgend seizoen zal aangesloten blijven, vragen we jullie om voor 15 juni het voorschot van 100€ te betalen via de link op jullie persoonlijke pagina.

Trainingsschema:

We zijn in blijde verwachting van de bevestiging welke zalen we volgend seizoen kunnen huren en gaan de grote puzzel die onze trainings- en wedstrijdplanning is zo spoedig mogelijk leggen.  Verdere info in de komende weken.

Kledijpakket:

Voor het komende seizoen hebben we in samenspraak met onze clubsponsor Errea een kledijpakket samengesteld bestaande uit een reversible T-shirt en bijhorende short voor de trainingen en een over shirt voor de opwarming van de wedstrijden. We vragen via jullie persoonlijke pagina om voor 15 juni de juiste kledingmaten voor volgend seizoen door te geven. De maattabellen staan naast het invulformulier.

We zijn daarnaast nog op zoek naar potentiële sponsors voor deze uitrusting. Indien iemand interesse heeft, kan contact opgenomen worden via academy@leuvenbears.be

Via onderstaande links kunnen jullie de ploegindeling terugvinden.

LINK KLEINE BALLEN

LINK GROTE BALLEN