Academy Nieuws

Update covid maatregelen - sporthallen Wilsele en Redingenhof

Samen met jullie stellen we vast dat de regelgeving aangaande beschermingsmaatregelen Corona blijven wijzigen en we proberen hier zo goed mogelijk mee om te gaan.  Daarom bij deze een korte samenvatting van wat er van toepassing is in de sporthallen Wilsele centrum en Redingenhof, dit in relatie tot de afspraken met Stad Leuven en de school Redingenhof.

Wij beroepen ons op de publicatie van Sport Vlaanderen die gelijke tred houdt met de besluiten van Sciensano: https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/ 

Momenteel van toepassing zijn de volgende regels, summier opgesomd:

Algemeen

  • Er is geen publiek toegelaten in de sporthallen! Uitgezonderd maximaal 2 ouders per speler jonger dan 17 jaar.
  • Het CST wordt gecontroleerd bij het betreden van de kantine(s) – hetzij Wilsele of Redingenhof – alle bezoekers  vanaf 16j.
  • Voor de kantines gelden de horeca regels en is het CST verplicht !  Mondmasker noodzakelijk bij rondlopen en dat mag uit tijdens het gebruiken van een consumptie aan een tafeltje.
  • In de cafetaria Redingenhof is het aantal bezoekers beperkt tot max 50, zittende personen aan tafeltjes.
  • In de kantine Wilsele wordt het aantal bezoekers beperkt tot deze welke kunnen plaats nemen aan tafeltjes !

Sporthallen

  • Het mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar bij het betreden van de sportaccomodatie, dat is van toepassing ook in  de inkomhal, de gangen...
  • Uitsluitend de actieve sporters, scheidsrechters en coach dragen het mondmasker niet. Alle andere sporters of begeleiding is verplicht het mondmasker te dragen – ook de spelers die een wisselbeurt afwachten alsook de “tafelaars”

Kleedkamers en douches

Er wordt ten stelligste aangeraden de bezoeken aan de kleedkamers te beperken tot maximaal 15 minuten ongeacht of er een CO2 meter aanwezig is of niet.


Samen met onze medewerkers danken we jullie alvast voor de medewerking en het respecteren van het bovenstaande.