Academy Nieuws

Vier mee onze twintigste verjaardag

Dit jaar mogen we 20 kaarsjes uitblazen. Dat gaan we met z’n allen vieren op vrijdag 28 april. Ook jij kan er deel van uitmaken!


De Leuven Bears Academy is het kloppend hart van onze club. Met het grootste ledenaantal in Vlaanderen mogen we ook enorm trots zijn op onszelf. Ervoor zorgen dat al onze leden de mogelijkheid krijgen om te basketten is ons grootste doel. Ook dit willen we natuurlijk in het licht zetten op vrijdag 28/04.

Speciaal voor deze wedstrijd zetten we daarom twee acties op.

Loop mee op voor de wedstrijd

Ons evenement is gekoppeld aan de wedstrijd tegen Den Helder Suns om 20u30. Maak kans om mee op te lopen met onze A-ploeg voor een volle zaal bij aanvang van de wedstrijd. Schrijf je hieronder snel in en vergeet zeker geen plekje te reserveren op vrijdag 28/04. Alle ingeschreven leden die aanwezig zijn vanaf 20u00 maken kans om mee te mogen oplopen.

Train samen met de A-ploeg

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat het Academy-team dat de meeste enthousiaste supporters naar de wedstrijd brengt een geweldige beloning krijgt: een bezoek van enkele spelers van het eerste team op hun eigen training! Laat je teamgeest zien en kom met de hele ploeg supporteren op de wedstrijd van 28/04. De ploeg met de meeste aanwezige spelers mag zich verwachten aan een onvergetelijke ervaring op een training dit seizoen.

Volg alle info over dit event via onze site: https://www.leuvenbears.be/20-jaar-leuven-bears

Gebruik volgende link om je in te schrijven:

https://leuvenbears.webhero.be/formulieren-20j-bears/inschrijvingsformulier-mee-oplopen-met-de-a-ploeg