Academy Nieuws

FUN ON WHEELS - LAATSTE PLAATSEN - VLUG INSCHRIJVEN!!!

Ideaal als TEAMBUILDER, afsluiter of start van een nieuw seizoen.
HAVE FUN met onze Bears on Wheels, een event waar de deelnemers achteraf zo laaiend enthousiast over zijn en van vele toeschouwers horen we dan....DIT DOEN WE VOLGENDE KEER ZEKER MEE!!!
Basketsloefen zijn zeker niet goedkoop, maar wat als je een rolstoel nodig hebt om TOPSPORT te beoefenen? In bijlage een foto van Thomas, 18 jaar en toptalent, stoel die wij vorig jaar voor hem hebben kunnen aanschaffen dankzij trouwe sponsors en events zoals deze.
Kostprijs: 8500 EURO!!!!!

INSCHRIJVEN? DOEN via: deze link.


Rolstoelbasket is ook een heel belangrijk tandwiel in het verhaal van Stella Artois Leuven Bears. Het event Fun On Wheels focust op basket, sensibilisering en plezier.Een ervaren rolstoelbasketter van (Jong) Leuven Bears On Wheels begeleidt een ploeg van vier deelnemers. Deze deelnemers hebben nog geen eerdere ervaring met rolstoelbasket. Zo kunnen zij ook eens aan den lijve ondervinden  hoe moeilijk dit wel is naast het vriendschappelijke karakter van deze sport.Met een aangepast reglement worden enkele korte wedstrijdjes gespeeld in een knock-out formule. Iedereen mag deelnemen!

Rolstoelbasket ... een ervaring rijker en gegarandeerd met veel plezier!