Academy Nieuws

LEUVEN BEARS ON WHEELS NIEUWS


JEZ! organiseert in het voorjaar van 2024 voor de tweede keer de grootste goede doelen-actie om geld op te halen voor meer dan 200 jongerenorganisaties. De jongerenbeweging, die samen met VTM, Qmusic, HLN en Belfius jongeren een stem wil geven, wordt vanaf nu voortgestuwd door 15 JEZ! jongeren en 4 bekende ambassadeurs. Eind maart 2024 doorkruisen ze Vlaanderen

Het project van Leuven Bears on Wheels werd aanvaard, met dank aan de captain van de Junior Bears on Wheels Lenn.

All info op: 

https://actie.jezofficial.be/nl-NL/2024-leuven-bears


We zoeken nog ondersteuning voor de Soirée Chantante, georganiseerd door Rotary. Opbrengsten vloeien deels terug naar onze Academy.Helaas kunnen onze Bears on Wheels niet alle taken invullen omwille van de beperkingen, daarom zoeken we steun bij onze Academy leden. Kliek even op onderstaande link en draag je steentje bij. Zet je naam en ploeg in één van de oranje velden...DOEN...ONE TEAM!De link: 

FUN ON WHEELS is een evenement dat basket, sensibilisering en plezier combineert. Het concept is eenvoudig. Een ervaren rolstoelbasketter van LBOW of JBOW begeleidt een ploeg van minstens vier niet-rolstoelbasketters die voor deze gelegenheid wel in een sportrolstoel zullen plaatsnemen.

Bijkomende info en inschrijven via: 

https://academy.leuvenbears.be/news/2024-fun-on-wheels-redingenhof-leuven-zaterdag-2206-en-zondag-2306


Onze Bears on Wheels spelen, voor het tweede jaar op rij, de finale van  Vlaanderens mooiste: DE BEKER VAN VLAANDEREN.

We zijn zeer trots dat we een herkansing krijgen dit jaar en daarvoor hebben we jullie support nodig. Graag zien we jullie in de Braxhal in Boom op 6 april, wedstrijd om 17:30 tegen BC Oostende.
Alle info en link voor de LIVESTREAM vinden jullie op:

https://www.basketbal.vlaanderen/competitiegerelateerde-events/finales-beker-van-vlaanderen